LJA Inovacijų ir Verslumo Stovykla Mažeikiuose

Spalio 1 d. Mažeikiuose startavo Lietuvos Junior Achievement (LJA) inicijuota Inovacijų ir verslumo stovykla, kurioje dalyvauja 19 komandų ir net 71 mokinys iš šių regiono mokyklų: Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazijos, Mažeikių Gabijos gimnazijos, Mažeikių r. Sedos Vytauto Mačernio gimnazijos, Mažeikių r. Židikų Marijos Pečkauskaitės gimnazijos, taip pat Telšių verslaus jaunimo klubas.

Ši įkvepianti stovykla, skatinanti mokinių kūrybiškumą ir verslumo įgūdžius, organizuojama bendradarbiaujant su Mažeikių verslininkų asociacija, AB SEB banku, BNI Venta, AB Šiaulių banku, VŠĮ Ranka Rankoje, Mažeikių Gabijos gimnazija, Mažeikių Merkelio Račkausko gimnazija, Mažeikių švietimo skyriumi, UAB Unilever, UAB Saurida ir VŠĮ Žemaitijos verslo centru.

Renginio metu jaunimo komandos kūrė ir vystė inovatyvias verslo idėjas, konstravo prototipus, juos testavo ir rengė profesionalius verslo idėjų pristatymus. Stovykla siekia skatinti jaunus žmones mąstyti kūrybiškai, išmokti spręsti realias verslo problemas ir įgyti vertingų įgūdžių, kurie bus naudingi ne tik ateities karjerai, bet ir realiame verslo pasaulyje.

Šios stovyklos dalyvių entuziazmas ir gebėjimas dirbti komandoje įrodo, kad jaunimas yra pasirengęs kurti inovacijas ir prisidėti prie Lietuvos ekonomikos augimo. Komandų pristatymus vertino verslo ekspertai, o geriausi sprendimai buvo įvertinti prizais bei verslo mentorių dėmesiu.

Verslo komisijos įsteigtos nominacijos gavo visos paskatinimo apdovanojimus už inovatyviausią verslo idėją, tvariausią jaunimo bendrovę ir aktualiausią verslo idėją.

Tai puiki galimybė mokiniams patirti tikrą verslumo dvasią ir atverti duris į sėkmingą ateitį!

Nuotraukos:
Laima Steponkevičienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas